De ultieme gids naar Waterfles

Draai de bovenkant betreffende dit flesje en er zijn sexdating-sites ons bekertje! Juist proper te vervaardigen doordat jouw een fles in 3 onderdelen los kunt halen.

De dopper Steel kan zijn een grotere stoere versie over een bekende Dopper waterflessen. Het kan zijn géén thermosfles. De Dopper is ons initiatief ter promotie aangaande kraanwater en dit terugdringen met de berg plastic afval.

Made in Holland: JustWater is ons simpele, lekvrije fles vervaardigd uit ABS, een recyclebaar plastic soort. Deze kan in de vaatwasser, bezit ons capaciteit aangaande 500 ml en kan zijn bedoeld voor koude dranken. Een betaalbare fles uiteraard over eigen bodem.

Na jouw bestelling ontvang je ons voor niets digitaal drukvoorbeeld. Na je akkoord begint de drukkerij met het drukken, teneinde een waterflesjes daarna op de afgesproken datum af te afleveren. Verdere begrijpen? Bel vlug betreffende de verkopers, ze informeren je graag aan opvouwbare waterflesjes drukken.

Indien jij zo’n hip flesje over Dopper koopt hoef je nauwelijks wegwerpflesjes meer te benutten. Je kan de waterflessen over Dopper namelijk keertje op keer alleen vullen met aangenaam fris kraanwater! Een en blijvend flesje dus, omdat zo verbruik je niet zo plastic. Een waterflessen van Dopper bestaan niet louter en blijvend, maar verder heel handig.

Meteen kun jouw je favoriete waterfles tevens makkelijk gebruiken gedurende dit sporten! Immers zo eenvoudig! Nu verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren Bestel ‘m op deze plaats.

Heb je slechts een merknaam? Vervolgens kunnen wij verder enkel dit merknaam erop drukken, maar een diensten aangaande Maxilia zal verder, verzend jouw logo in en wij vervaardigen gratis een goed passend design! Zo benut je dit gehele etiket op de waterfles en valt je festival extra op!

Nieuwsgierig naar een opties en hoe de ontwerpstudio je reclameboodschap zo effectief geoorloofd kan inzetten? Stuur jouw logo mee betreffende jouw aanvraag en de ontwerpstudio ondersteunt jou reclame vervaardigen!

Het icoon, zo mag jouw een Dopper intussen gerust noemen, is een opwindende waterfles welke klimaatneutraal is gemaakt, en vanwege het grootste gedeelte bestaat uit gerecycled materiaal, buiten giftige stoffen. Een hippe designfles is ook niet verdere straat te overwegen in Nederland. En blijvend, handig en aantrekkelijk!

over bezorgen of halen verzendkosten en levertijden je wil iets terugbrengen bel onze klantenservice

Bedankt vanwege je get more info aanvulling op de blog. Mijn interesse is gewekt. Wie weet mogen we de genoemde fles ook testen en de bevindingen delen op Duurzaamheidskompas.nl

Verder mag dit aangewend worden mits koelelement door het te vullen met ijsklontjes. De waterfles bezit ons strekking aangaande 700 ml. handvat aan een dop

Hallo, Je zag verder een dopper van RVS. Is het tevens zo het jouw die dopper voor warme dranken kan gebruiken? En houd deze rvs dopper langduriger een warmte ofwel kou vd drank vast?? Op zondag 12 juli 2015 beantwoord via klantenservice:

Je behandeling weet jaren een SIGG fles. kan jouw aankopen voor outdoorwinkels, bv een beversport. om een zoveel tijd leg ik het in kokend mineraalwater zodat het wederom schoon is. kan zijn mooi, komt in verscheidene kleuren en maten, en super aardig!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De ultieme gids naar Waterfles”

Leave a Reply

Gravatar